Menu

Met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van 2030 in het achterhoofd, bieden wij op maat gemaakte regionale en duurzame projecten waarbij alle partijen betrokken zijn. Hiermee bereiken we de grootst mogelijke sociale, ecologische en/of economische impact.

NEXUS Centra Nepal

De NEXUS Centra in Nepal hebben een blijvende positieve impact. In onze oorspronkelijke opzet profiteerden 40.000 mensen van de basisdiensten. Er werden 23 banen gecreëerd. Onze volgende stap, gericht op kleine boerencoöperaties zorgt voor een nog grotere lokale impact.

IMG_2272

NEXUS Center Madagaskar

Voor lokale vissers ontwikkelden we een koelsysteem. Deze waardecreatie heeft een enorm verschil gemaakt in de keten. We gaan echter nog een stap verder. Hoe kunnen we mensen bewust maken van de noodzaak om lokale hulpbronnen duurzaam te beheren?

nexuscenter-nieuwe-projecten-zandheuvel

Nieuwe projecten

Het aanpassingsvermogen van het NEXUS concept is onze kracht. Neem eens een kijkje wat we doen. Neem vooral ook contact met ons op als je ideeën hebt die we kunnen opnemen in NEFACO of NEMACO. Samen creëren we meer impact.

Duurzame ontwikkelingsdoelen

De Duurzame Ontwikkelingsdoelen van 2030 vormen de kern van de manier waarop we het verschil proberen te maken met onze NEXUS projecten. Onze holistische aanpak, met een focus op de drievoudige ‘bottom-up’ benadering van sociale, ecologische en economische aspecten, stelt ons in staat om echt een verschil te maken. Hoe eenvoudig het ook klinkt, het is van cruciaal belang voor het succes van onze NEXUS projecten en het bereiken van de duurzame ontwikkelingsdoelen.

Vragen?

  TOP